Het reserveringssysteem

voor B&B en hoteliers

Speciaal ontwikkeld

voor B&B en hoteliers

img

Jorine de Bruin

Hoteljournalist: Tekstschrijver & PR-specialist voor gastenverblijven (B&B, hotel, vakantiehuis, camping) -> Ik help gastenverblijven aan een sterk PR-beleid zodat ze minder afhankelijk van boekingssites (OTA’s) zijn. Relevante informatie op het juiste moment op de juiste plek

Het is als gastenverblijfeigenaar tijd voor rust en ruimte in je hoofd. Creëer vrijheid door zowel aan je accommodatie als jezelf te werken. Een gouden combinatie.


Verras de gast voordat hij jou verrast

Vrijheid

Je bent gastenverblijfeigenaar en gewend om hard te werken. Hard werken loont, heb je altijd geleerd. Helaas zie je al dit harde werken niet altijd terug in je omzet, jezelf en voelt het alsof je honderd ‘accommodatieballen’ in de lucht moet houden. Je verlangt naar rust en ruimte; vrijheid. Want dat is een van de redenen waarom je een gastenverblijf wilde beginnen. Laat mij je, samen met Check-in planner, helpen om dit te bereiken.

Net als Hoteljournalist staat de Check-in planner voor (meer) vrijheid. Dit reserveringssysteem - welke specifiek voor de kleinere gastenverblijven ontwikkeld is - geeft je de mogelijkheid om gasten via je eigen website te laten boeken en hiermee bespaar je veel tijd. Voor zowel de gast, als voor jezelf. Het systeem biedt je de basis voor commissievrij reserveren en beheren: één platform waar alle reserveringen bij elkaar komen door een directe koppeling met andere channels.


De check-in planner maakt plannen weer leuk!
img
img

Samenwerking

Het is dan ook niet voor niets dat de Check-in planner en Hoteljournalist de handen ineen hebben geslagen; beide gaan ze voor hetzelfde doel: jou als gastenverblijfeigenaar ontzorgen en (meer) vrijheid gunnen.

Op de website van Hoteljournalist vind je een compleet overzicht en aanbod speciaal voor gastenverblijfeigenaren. Van een online leeromgeving tot branche gerelateerde blogs en van (gratis) checklists tot podcast: dé podcast speciaal voor gastenverblijfeigenaren. Vanaf januari 2024 is Check-in planner sponsor van de Hoteljournalist podcast. Hand in hand gaan ze voor hetzelfde doel: jouw verlangen als gastenverblijfeigenaar naar rust, ruimte en vrijheid realiseren.

Meer informatie:
www.hoteljourmalist.nl
info@hoteljournalist.nl

Een compleet overzicht van alle Hoteljournalist podcasts vind je hier.


Met gastvrije groet,
Hoteljournalist | Jorine de Bruin

Het reserveringssysteem
voor B&B en hoteliers


Hoofdstraat 51a
6333 BG Schimmert

Contact

Check-in planner

E-mail
info@checkinplanner.com

Telefoon
+31 85 060 5959